Yeti

Hei mitt navn er Yeti! Jeg vil bare si at broren min Pajero hele tiden skryter sånn, men i virkeligheten er han ikke særlig smart. Hvorfor sier jeg det. Først og fremst hadde matmor ingen planer om å beholde meg. Jeg sto faktisk på finn.no til slags. Men jeg elsket jo bare livet. Jeg elsket kos av alle som kom, jeg har alltid vært raskere enn broren min Pajero, jeg har alltid hvert tøffere. Når matmor var ute på vannet med kajakken sin sammen med en av de voksne så var jeg alltid den første ut i vannet og svømte etter. Jeg er og mye smartere når vi er ute å løper. Hvorfor? Jo fordi Pajero har jo faktisk latt seg ende bak sleden og løper der sammen med Mokka. Dette har jeg aldri gjort. Jeg er raskt ti å forstå og reagere at vi skal ikke der men andre veien. Så jeg har alltid holdt meg foran. Og han vet sikkert ikke men matmor sa jeg var så lett å håndtere når jeg ble plassert inn i spannet at det var som jeg hadde drevet med det i alle år.
Ikke bare har jeg funnet ut av alt dette, men mens Mokka og Pajero surmuler i den lille hundegården har jeg funnet ut at det bare er å hoppe over gjerdet. Det har resultert i at jeg får langt mer kos inne på sofaen, jeg får være med i bilen, selv om det ikke er nødvendigvis det gøyeste som finnes. Men jeg får jo mer kvalitetstid. Men at jeg havnet mye tidligere på kjetting når matmor må jobbe hele dagen det hadde jeg kanskje ikke beregnet inn i alt sammen. Men det er så sjeldent hun jobber de lange dagene. Det var en gang i uka men nå blir det annen hver uke. Det kan jeg takle.
En annen ting. Mens Pajero og Mokka hele tiden krangler om hvem som er best. Holder jeg meg nøytral og snill.
Du lurer på kanskje hvordan jeg fikk navnet mitt siden matmor alltid har tema på oss valper som er født inn i familien. Matmor sin bil har nemlig krepert. Det er hvert fall det hun sier.
Hun har prøvd å finne ny bil men bruktbil prisene har visst økt kraftig så hun har ikke funnet noen ennå, men det hun la merke til var at det var jo mange kule modell navn. Så dermed fikk vi bil modell navn. Matmor hadde som sagt ikke tenkt å beholde meg, så da lot hun instagram følgere bestemme hvilket navn jeg skulle få. Hun gav dem fem alternativer og de endte opp med å velge bilen og navnet Skoda Yeti. Kanskje fordi jeg var mye mer hvit når jeg var liten, men nå har jeg fått litt mer gul farge i pelsen. Spesielt på ryggen. Selv om Pajero skryter sånn av sin bil. Så har jo han litt andre preferanser. Han er jo super fornøyd med at det er terrengbil, men jeg er oppkalt etter en liten SUV akkurat som Mokka. Forksjellen er jo at min er mer laget for familie og I 2009 ble Yeti tildelt Årets familiebil av Top Gear Magazine. Så mens pajero er en stor villstyring som er vanskelig å kose med så er jeg mer familievennlig.


Valp/Unghund!
Født: 29. Mai 2023
Kjønn: Hannhund
Far: Brage
Mor: Raven
Oppdretter: Sarah Liora Lewis
Trekkhund register ID: