Sarah

Å vokse opp på landet er sannsynligvis en av de største årsakene for lidenskapen jeg har for dyr. Andre grunn! Dyr forteller aldri hemmelighetene dine til andre, og de ler aldri av deg, uansett hvor latterlig du er. Men det startet aldri med hunder. Hvis du hadde spurt meg på videregående skole hva jeg ville gjøre? Jeg ville ha sagt, veterinær! Jeg tror ikke hundekjøring hadde kommet i tankene mine. Det kom senere da jeg var lei av skolen! Jeg bestemte meg for å ta et friår og gå til en Folkehøyskole. Jeg har håndtert hester siden jeg var ni. Så jeg tenkte, hvorfor ikke bytte litt denne gangen, dermed ble det Hundekjøring ! Sammen med friluftsliv. Jeg er ikke stor på overfylte steder, så jeg valgte den minste folkehøyskolen i Norge, 69 Grader Nord, i Malangen. ( http://69nord.no ). Det var hyggelig fordi de tilbød hundekjøring. Det var så gøy at jeg bestemte meg for å jobbe som stipendiat året etter på, på hundekjørings linja. Etter to år på skolen tenkte jeg at en hund ville være kult å ha i fremtiden.
Bare et år senere, endte jeg opp med å kjøpe de samme to hundene jeg hadde som min egen hunder på folkehøyskolen, fra en av mine hundekjøring lærere. Han solgte alle hundene sine siden helsen hans ikke lenger kunne håndtere hundekjøring.

Ja, det er mer enn en hund! Men to hunder holdt ikke lenge heller. Den forrige eieren hadde ikke holdt øye med hundene, så to måneder senere ... kom elleve valper ut! Etter det har Team Lewis vokst litt etter litt.

Drømmen vår er selvfølgelig å konkurrere i Finnmarksløpet (Europas lengste løp) 500 km. Men samtidig være oss selv og ha det gøy på reisen.

Jeg heter Sarah Liora Lewis og ble født i 1988 i Akershus fylke. Jeg har litt utdannelse innen alternativ medisin. Og kunnskapen dette har gitt meg, bruker jeg til hundene mine i dag!