Rey

Hei mitt navn er Rey! Men matmor kaller meg ofte Rey Rey. Matmor har alltid tema på oss valper som er født inn i familien. Denne gangen gikk matmor rett og slett for Star Wars tema rett og slett fordi hun allerede hadde Marvel universe. Jeg er altså oppkalt etter en sterk dame i det nyere og seneste triologien Rey Palpatine.
Matmor sier jeg hele tiden har et slikt uskyldig blikk. Og det hjelper ikke at ørene mine legger seg på en måte som gjør at jeg ser trist ut hele tiden. Men i virkeligheten så kan jeg finne på mye lureri skal jeg si deg. Jeg er ekstremt spretten og hoppete og dere kommer sikkert til å le av meg når dere ser jeg hoppe fra kjettingen. Matmor sier det ikke er bra for nakken min, men hallo jeg må jo bli sett. All oppmerksomhet rettet mot meg takk. Jeg er ganske snill selv om jeg hopper så ikke bli alt for sur om jeg dytter deg over ende. Matmor har ikke helt gitt meg opp når det kommer til lederhund, men jeg er jo kanskje lett distrahert. Men så hender det at jeg har dager jeg er kjempe god.
Jeg elsker å terge Vega. Vi er jo praktisk talt søstre selv om vi ikke har samme foreldre. Men hun er jo veldig til å vise at hun er god som lederhund. Er ikke det litt som å være englebarn hele tiden. Slike må vi bare terge. Også er jo hele den søskenflokk gjengen blondiner. Du vet at er man sort kan man glinse litt mer. Nei Nei Nei jeg reflekterer ikke andres prakt og ære. Jeg lager mine egne.

I trening for lederhund!
Født:
Kjønn: Tispe
Far: Brage
Mor: Lucia
Oppdretter: Sarah Liora Lewis
Trekkhund register ID: