Pajero

Hei mitt navn er Pajero! Broren min fra en annen mor kaller meg Duracell kanin. Kall meg gjerne plagsom men jeg elsker det. Blir litt mye julig og irretesetting fra de andre i familien, men hallo; er ikke livet herlig da dere.
Matmor mener jeg også er en stor drama queen. Skjønner ikke hva hun mener med det. Jeg sier i fra om ting. Hvis jeg ikke får løpe løs slik som de andre bare fordi hun skal ha på sele, så må jeg selvfølgelig si ifra om det. Hvis det er ting som er skummelt må jeg selvfølgelig si ifra om det og. Hvis det er ting jeg ikke liker så må jeg også si ifra om det. Hvis det er ting som gjør vondt eller ser ut som det skal gjøre vondt. SELVFØLGELIG MÅ JEG SI IFRA OM DET! Men så sier matmor at jeg overdriver virkeligheten. Men for meg er det ikke slik. Det er fakta. Og det er at i veldig mange situsjoner så er livet verre enn du tror!
Uansett, jeg elsker å bli med å løpe etter sleden? Ehm Nei! Det kan Mokka gjøre, jeg skal foran jeg. Foran alle sammen. Havner jeg bak finner jeg en hver annledning til å smette forbi og løpe foran. Og selvfølgelig skal jeg vise lederhundene at jeg er drit god. Så da løper jeg opp i ansiktet dems og sier se her. Se på meg. Du sitter fast jeg kan løpe fram og tilbake. Æ da bæda buse. Men nå sist så har matmor puttet meg inn i spannet sammen med de andre. Litt teit, men jeg får fortsatt løpe, men er jammen meg litt tyngre dette med å løpe med de andre. Matmor sier hun har store forventninger til at jeg skal få løpe fremst. Noe jeg elsker. Så selvfølgelig når jeg blir større så skal jeg løpe fremst.
En annen ting som matmor heletiden nevner er ADHD. Jeg vet ikke hva det betyr, men hun sier at hvis jeg hadde vært et menneske hadde jeg fått diagnosen ADHD. Skjønner ikke hva hun mener. Og hun sier også til folk som kommer innom at de må passe på hvor de legger fra seg nisten sin eller gjenstander som er mest rettet til votter. Akkurat den biten er litt irriterende. Mat er jo så godt! og votter er gøy å leke med. Skjønner ikke problemet.
Matmor ble sur her en dag da jeg stakk av med to kjeks i munnen. Det luktet jo så godt. Hun kom selvfølgelig løpende etter. Det var artig en liten stund men tenkte det var best å slippe dem. Hun ropte noe om at det var sjokolade i dem og det kan drepe meg. Litt for tidlig til at jeg tenker jeg skal oppnå det.
Du lurer på kanskje hvordan jeg fikk navnet mitt siden matmor alltid har tema på oss valper som er født inn i familien. Matmor sin bil har nemlig krepert. Det er hvert fall det hun sier.
Hun har prøvd å finne ny bil men bruktbil prisene har visst økt kraftig så hun har ikke funnet noen ennå, men det hun la merke til var at det var jo mange kule modell navn. Så dermed fikk vi bil modell navn. Matmor valgte mitt og Mokka sitt navn da hun hadde bestemt å beholde oss fra liten av. Mens alle de andre søksnene var det Instagram følgere som valgte.
Jeg er altså oppkalt etter Mitsubishi Pajero. Pajero er en terrengbil altså allerede nå er jeg oppkalt etter en langt bedre bil enn Mokka. For ikke å snakke om at konseptet av denne bilen kom først i 1979, men de har stoppet produksjonen, det trenger vi ikke å snakke om. Det vi kan snakke om er at Mitsubishi Pajero har vunnet Rally Dakar flere ganger enn noen annen bilmodell. Ta den Mokka! Jepp jeg har bedre navn og er oppkalt etter en bedre bil og jeg er bedre i alt.


Valp/Unghund!
Født: 29. Mai 2023
Kjønn: Hannhund
Far: Brage
Mor: Raven
Oppdretter: Sarah Liora Lewis
Trekkhund register ID: