Nox

Mitt navn er Nox og jeg er en stor skravlebøtte. Hvis noe skjer rundt meg så har jeg mye jeg skal si om den saken. Så kommer du innom så skal du vite det at jeg tar gjerne å slår av en prat. Rumpe massasje er å foretrekke ellers er jeg ikke så kosete. Faktisk synes jeg dere kan være litt skumle. Jeg overlater kosen til de andre.
Matmor har alltid tema på oss valper som er født inn i familien. Denne gangen la matmor ut en rekke tema som hun lot våre følgere på Instagram velge. Det tema som fikk flest stemmer var snacks. Siden jeg er so sort som mulig i forhold til andre i familien så måtte hun gå for navnet Nox. Nox skal vist være en type lakriskaramell. I følge matmor er det godt, men jeg får selvfølgelig ikke lov til å smake på det jeg er oppkalt etter.
Jeg elsker å løpe og trekke. Det er best at matmor ikke drar på løpetur uten meg, ellers skal jeg love deg at jeg har mye å si om den saken resten av dagen. Jeg elsker også å løpe løs. Bare glem at jeg gidder å stå på kjetting når jeg først kommer meg fri. Matmor har opp til flere ganger gjort triks for å fange meg inn. Men det funker kun en gang. Jeg er ikke dum, jeg husker faktisk veldig godt hvordan hun fanget meg inn sist og jeg går aldri i samme fella to ganger. Jeg stikker jo selvfølgelig ikke av. Jeg vet jo at Matmor har maten. Jeg bare synes kjetting er teit og det kan jeg ha mye å si om. Matmor synes jeg er så smart, men lederhund får jeg ikke være. Det er fordi jeg er så ivrig at jeg skal kjefte på sidemannen. Ikke på tale at de får løpe uten meg og da er det greit å få sagt i fra før. Bedre å være førevar enn etter snar.

Spannhund!
Født: 12. September 2019
Kjønn: Male
Far: Doffen
Mor: Luna
Oppdretter: Sarah Lewis
Trekkhundregister ID: 54933