Lucia

Mitt navn er Lucia! Jeg kommer opprinnelig fra Saksumdalen matfar der het Bjørn Ødegård. Her drev jeg med konkurranse kjøring. ble bare to sesonger før min matfar sendte meg til den familien jeg er hos nå februar 2021. Her var det så mye nytt. Ikke så hardkjør som der jeg kom fra. Her fikk jeg kose med min nye matmor inne og på sofan og greier. Ikke vært mye inne. Det er skikkelig digg å få komme inn og kose på sofan. Jeg elsker kos fra alle. Jeg foretrekker egentlig mennesker framfor den nye hundefamilien. Alle som kommer på besøk velkommen, jeg tar i mot absolutt all kos du vil gi. Og ønsker du ikke mer så forlanger jeg mer. jeg henger gjerne sammen med dere. Så vær så snill bli igjen og kos med meg.
Jeg har og fått muligheten til å være mamma. Men det er ikke lett å stå igjen og passe på valpene mine når de andre drar ut for å trene. Jeg lever og ånder av det. Det er jo dette jeg vokste opp på. Konkurranse. Men jeg liker veldig godt den nye plassen der jeg får mase kos fra de som kommer på besøk.
Selv om jeg elsker kosen, har matmor mye annet rart hun finner på. Svømming, Agility øvelser, gå turer. Dette er jeg ikke like komfortabel i. Jeg har jo ikke gjort slikt før. Derfor er det skummelt. Gå turer er selvfølgelig det som er nærmest hundekjøring. Så dette er ganske greit. har ikke helt det å ikke trekke teken inne ennå, ikke sikkert jeg noen gang slutter heller. Man skal jo trekke ikke sant? Det er da man vinner, ikke når man slakker.
Matmor fikk ellers lite info om meg fra tidligere matfar. Derfor kan ikke hun forklare meg visse ting jeg husker fra tiden med matfar.


Born: 1 Juni 2018
Gender: Female
Father: Unknown
Mother: Unknown
Breeder: Bjørn Ødegaard
Trekkhund register ID: