Kovu

Jeg er matmor's gutt. Selv om jeg ikke har noe i mot å løpe rundt å leke, må jeg alltid sørge for at matmor er å se i nærheten. Jeg er ikke så glad i de andre hannhundene heller. Hvordan jeg fikk navnet mitt. Matmor har alltid tema på oss valper som er født inn i familien. Med litt hjelp fra barn fra en kollega av matmor endte jeg og mine søsken i Løvenes konge tema. Hun endte opp med navnet Kovu! Han jeg er oppkalt etter kommer fra Løvenes konge 2 Simbas stolthet: Kovu er sønn av Zira, den yngre halvbroren til Nuka og Vitani, den adopterte sønnen til Scar.
Matmor er veldig stolt av meg for tiden. Hun sier jeg har vært så flink til å høre på henne når vi brøyter løyper. Jeg har nemlig vokst vekk fra det å måtte ha ferdig oppkjørte løyper. Er matmor glad så er jeg glad, for da får jeg ofte masse kos. Hvis det å brøyte gir meg dette, ja da skal jeg jammen meg jobbe for det og. Dessuten har jeg tatt over etter far, som alltid har vært den beste lederhunden. Nå har han dratt videre på et eventyr verken jeg eller matmor kan bli med på. Nå er det min jobb til å lære opp søsknene mine. Jeg føler meg privilegert og stolt. I tillegg har alltid faren min vært den som sørger for at jeg får flere søsken, men siden jeg er så flink har matmor sagt at nå er det min tur til å føre genene videre. Gleder meg til matmor finner en dame til meg!
Ikke like gøy er det når jeg må lære opp lillesøster eller lillebror til lederhund jobben. Den er jo min! Men nå sier matmor at det ikke bare er hund som skal kjøre hundespann.
Jeg elsker besøk og jeg elsker kos. Når jeg ønsker å hilse så er jo deres ansikt så høyt oppe at jeg bare må hoppe opp og hilse dere i ansiktet. Matmor er ikke så fornøyd med det. Hun sier hele tiden at jeg stikker ut øynene hennes. Men jeg ser at de sitter der ennå. Hun pleier alltid å fortelle besøkende at det er litt lettere for meg å kose om dere kommer ned på samme nivå som meg. Det er jo fakta det, men betyr ikke at jeg gjør kos noe lettere. Jeg vil helst ha kos som når helt inn i beinmargen. Mor sier jeg er litt mye. Men jeg skjønner ikke hva hun mener! Kos er kos er det ikke det?Født: 18. November 2014
Kjønn: Hannhund
Far: Jassa
Mor: Luna
Oppdretter: Sarah Lewis
Trekkhundregister ID: 49690