Frank Costello (Castello)

Mitt navn er Castello, vel egentlig heter jeg Frank Costello men matmor kaller meg Castello. Hvordan jeg ble oppkalt etter Frank Costello? Matmor har alltid tema for valpekull og jeg og søskenflokken min, vi kom som en liten overraskelse. Matmor visste ikke en gang at moren min hadde meg og søsknene mine inne seg. Ikke før moren min begynte å få stor mage. Ut kom vi og vi likte å lage liv og røre. Matmor satte opp et dobbelt hus med rampe inn i det ene huset og ikke rampe inn til den andre slik at moren vår kunne få litt fri fra meg og søskenen mine. Men jeg var kravstor. Skal ikke lyve om det. Jeg var en stor mammasgutt. og rampe eller ikke, det stoppet ikke meg fra å ta sats for å komme inn til mor. Det var høyt, men med god sats så kom jeg meg inn til mamma min. Vi var vel egentlig veldig bøllete og veldig glad i moren vår, dessuten sa hun aldri noe på det. Kun matmor så hele tiden maste på at vi ikke skulle plagen moren vår slik. Dermed bestemte matmor at tema for det valpekullet jeg var født inn i, vi fikk mafia bosser som tema. Frank Costello er visst en Italiensk mafia boss, mer vet jeg ikke om han. Jeg lever uansett mitt liv!
Jeg er super nygjerrig. Jeg er glad i å løpe, kanskje ikke så glad i å trekke, derfor er ikke egentlig hundespann favoritten min, men jeg vil jo ikke stå igjen hjemme heller. Jeg blir med. Hvorfor? Jo for det er så mye spennende når jeg er med ut og løper. Det er masse skigåere, hender vi ser andre hunder også. Og gjetta. Jeg har til og med sett hare og ryper. Matmor blir selvfølgelig litt irritert når jeg skal løpe etter dette og trekke de andre hundene i den retnignen. Men hallo! En hare, en rype, jeg må jo selvfølgelig sjekke dem ut. Samme gjelder skigåere og hunder. Men selv om jeg er kjempe nygjerrig er jeg og veldig usikker på meg selv, noe som ikke helt passer inn i mafia boss tema, men da jeg og søsknene mine var sammen var jeg mye mer sikker på meg selv. Jeg hilste på folk og jeg var like nygjerrig som jeg er nå, men når søsknene mine dro, så ble jeg veldig usikker. Derfor kan jeg virke litt sky når du møter meg, men det er fordi dere kan være litt uforutsigbare og da er jeg forsiktig. Jeg er likevel kjempe nygjerrig på litt avstand dere driver jo med så mye rart.
Jeg har litt mage og tarmproblemer, dette liker jeg kanskje ikke ved meg. Veterinæren sier det er på grunn av matallergi. Det er visst en lang liste med mat jeg ikke tåler. Dette fant vi ut da jeg mistet all pelsen min en periode da jeg var ett år. Måtte gå med dekken ute på vinteren. Uansett får jeg sammen kjøtt som resten av familien. Men matmor er litt mer nøye med at jeg får i meg eteriske oljer for å støtte tarmen, og jeg har ikke mistet pelsen min siden. Sliter litt med at jeg fortsatt mister pelsen rundt halsbåndet, dette har ikke matmor helt finnet en løsning på ennå.
Jeg vet ikke hvem faren min er. Matmor vet ikke heller, vi var jo en overraskelse for henne, mens moren vår vil ikke fortelle meg hvem faren min er. Hun sier bare at jeg skal vite at jeg er elsket. Men det er jo noen i familien her såpass vet jeg. Matmor sier jeg kan være 50/50 sjanse for innavl. Hva nå enn det betyr. Jeg er uansett meg og selv om jeg ikke alltid er sikker på meg selv så liker jeg den jeg er. En glad og nygjerrig gutt på livet!
Forresten Matmor har sagt at jeg kan se etter en ny familie som ikke driver med hundekjøring. Men jeg liker å være aktiv, jeg er ikke superkose gutt, selv om jeg liker kos i blant, er jeg så nygjerrig på verden på avstand og da snakker jeg mest naturen, bylivet er litt skumlere for meg men ikke umulig å venne seg til det, men jeg liker nok naturen best og ser derfor etter noen som vil utforske verden, naturen med meg.


Born: 7. April 2020
Gender: Male
Father: Unknown
Mother: Luna
Breeder: Sarah Liora Lewis
Trekkhund register ID: 62452