Walter

Mitt navn er Walter! Jeg kommer opprinnelig fra Saksumdalen matfar der het Bjørn Ødegård. Her drev jeg med konkurranse kjøring. ble bare to sesonger før min matfar sendte meg til den familien jeg er hos nå februar 2021. Her var det så mye nytt. Ikke så hardkjør som der jeg kom fra. Men ganske mye andre rare ting matmor finner på. Jeg liker det absolutt ikke. Jeg trenger den strukturen jeg hadde før, der visste jeg hva jeg skulle gjøre, hva oppgaver jeg hadde i løpet av dagen. Her jeg er nå er det ingen struktur og du vet aldri når ting skjer, for ikke å snakke om alt det rare jeg ikke kjenner til som jeg må gjøre. Derfor er matmor ganske skummel når jeg løper rundt på egenhånd. Men jeg liker ikke gutta i familien her så når vi alle skal leke i den store hundegården, da holder jeg meg i nærheten av matmor de finner som regel på ikke å plage meg når jeg er i nærheten av hu. Jeg har jo funnet ut at hun driver ikke med disse rare øvelsene når alle er løs. Kun når vi er en og en.
Jeg elsker kos der i mot. Alle som kommer innom blir jeg hoppende glad for å møte. Jeg står opp på to bein og gjør meg så høy som mulig slik som dere er. Dere står jo så høyt opp at da må jeg høyt opp også.
Jeg har en medfødt feil som plager meg daglig, noen som pleier å spørre matmor om dette når de kommer på besøk. Matfar gjorde aldri noe med det da jeg var hos ham, men matmor tok meg med til veterinæren for å sjekke meg og se hva som måtte gjøres og hva det eventult ville koste å forbedre situasjonen min. Dessverre har ikke lommeboka til matmor råd til operasjonen. Alt etter som hvem som opererer meg så kan det komme på 12-20 000 kroner. Du lurer kanskje på hva det er som plager meg? Jeg har en innovergrodd øyelokk, slik at pelsen min ligger på øye og irriterer øye mitt hele tiden. Du kan jo tenke deg selv hvordan det er å ha hår i øye konstant. Det gjør at øye mitt renner hele tiden også.
Matmor har satt opp et sponsor program slik at om det er nok mennesker til å støtte meg så kunne jeg fått den operasjonen. Og jeg kommer til å bli din brevvenn og jeg lover jo mer du sponser jo mer skal jeg overraske deg med noe. Og for å nå de 20.000 må du gjerne fortelle andre om meg.

Born: 1 Juni 2018
Gender: Male
Father: Unknown
Mother: Unknown
Breeder: Bjørn Ødegaard
Trekkhund register ID: