Sáphán

Mitt navn er Sáphán og jeg elsker å leke og jeg gjør alt for å få oppmerksomhet når jeg er i humøret. Jeg bruker gjerne munnen min om jeg må. Jeg elsker også masse kos. Min mor Nala har gitt meg et godt tips om hvordan oppnå det. Nemlig å være rolig. Dessverre er det noen som synes jeg er skummel på grunn av mine blå øyne på min mørke hårfarge. Jeg er gjerne rampete men vil du ha kos så skal jeg holde meg så rolig som jeg klarer.
Matmor har alltid tema på oss valper som er født inn i familien. Denne gangen la matmor ut en rekke tema som hun lot våre følgere på Instagram velge. Det tema som fikk flest stemmer var dyr på samisk. Matmor hadde litt problemer med å finne navn til meg og søsknene mine da navnene var veldig lange og vanskelige, så i stedefor å velge ett dyr som passet måtte hun velge et enkelt navn også kom dyret der etter. Navnet matmor tilslutt valgte for meg, var Sáphán! Sáphán betyr mus på samisk. Siden jeg er oppkalt etter en mus så må jeg jo leve opp til mitt dyrenavn. Så derfor hvis jeg får mulighet så elsker jeg å tygge i stykker ting. Jeg hater å være innesperret så jeg prøver å tygge meg en vei ut. Jeg har nå sett musene gjøre slik.
Jeg er ikke så mye til lederhund. Noe så kjedelig. Hvis jeg havner foran liker jeg å leke med sidemannen også bruker jeg den store munnen min igjen til å terge dem. De liker som regel ikke det, men hva så. Men er jeg inni spannet så passer jeg på å gjøre jobben min. Bare lederhund jobben er litt mye for meg.
Min "søster" Nanna, vi er riktig nok ikke søstre men vi er født med bare natta i mellom så vi har vokst opp som søstre. Og jeg bare takler ikke henne og alle den oppmerksomheten hun hele tiden krever av matmor. Hun blir jeg veldig fort sur med og krangler ofte med henne. Vi kan så absolutt ikke dele samme hus.
Jeg er størst og sterkest slik er det bare!

Spannhund!
Født: 22. August 2018
Kjønn: Female
Far: Varg
Mor: Nala
Oppdretter: Sarah Lewis
Trekkhundregister ID: 49697