Raven

Mitt navn er Raven! Jeg er favoritten til matmor. Ikke si det til de andre når dere kommer på besøk. Det er helt sant. Hun har hvisket det i øret mitt. Matmor sa hun egentlig skulle finne en ny familie til meg da jeg var 8 uker. Vi hadde vært hos veterinæren. De stakk meg med noe spist noe. Jeg skjønte ikke helt hva det var, men matmor kaller det vaksine. Veterinæren titta inn i øra mine og øynene mine. Det var bare veldig rart. Men de hadde masse godbiter. Uansett det var vel to dager etter at vi var der at jeg satt på fanget til matmor og fikk masse kos da jeg fikk øye på søsknene mine. Jeg måtte bare gå å skremme dem. Så jeg tok sats å hoppet ned på gulvet. Da kom det en ekstrem smerte gjennom mitt høyre bakbein. Det var helt forferdelig. Matmor sjekket litt også tok hun meg med i bilen sin.
Jeg havnet igjen hos noen matmor kaller veterinær, var ikke samme person som sist. De stakk meg med noe de og. Skjønner ikke hvorfor de må alltid stikke meg sånn. Det ble uansett svart etter det. Jeg våknet igjen i bilen til matmor. Jeg følte meg så slapp. Jeg hadde noe rundt halsen. Gjorde det vanskelig for meg å se. I tillegg hadde jeg noe som presset rundt beinet mitt. Jeg prøvde å reise meg men var ikke så lett. Så da bare falt jeg tilbake i søvn. Hjemme igjen fortalte matmor at jeg hadde knekt beinet og kunne ikke gå rundt på beinet på 4 til 6 uker. Ha! Det var det dummeste jeg noen gang hadde hørt. Men den bandasjen rundt beinet gjorde ikke saken akkurat lett. I tillegg så sa matmor at jeg måtte bli med henne over alt for at hun fikk passet på at jeg ikke beveget meg eller tråkket på foten. Det tok minst en uke før jeg fikk teken på denne bandasjen og det å bevege meg rundt. Klødde så innmari der og. Så da måtte jeg ha på en lampeskjerm så jeg ikke tygget der. Matmor pleide å tulle med at jeg var lyset i livet hennes nå. Uansett. I ro i 4-6 uker kommer ikke på tale. Og gjett om jeg fikk teken på løpe på tre bein. Matmor ble litt sur når hun så meg. Måtte dra til veterinæren vær uke å skifte bandasje. Det var herk. De skulle alltid stikke meg også ble jeg alltid groggy og alt ble svart før jeg senere våknet opp i bilen men var alt for trøtt til å gjøre noe. Jeg ble uansett med matmor over alt og jeg bare elsker å kjøre bil nå. Gjett a. Det er jo så mye å se. Elg, sauer, rådyr, katter for ikke å snakke om alle plassene jeg får være med på. Matmor sammenligner oss ofte som knoll og tott.
Matmor har lært meg noen triks. Det er alltid så gøy å prøve å imponere matmor. Blir vel kanskje litt for gira i blant. Hun sier jeg er veldig smart på mine egne premisser. Også sier hun at jeg ligner på faren min. Jeg er visst ikke så god sledehund og da forteller hun hele tiden at faren min oppførte seg likt. Han løp til lina var stram også løp han der. Han gadd aldri å trekke og dra. Men jeg skjønner pappa godt. Hvorfor skal jeg slite meg ut. Jeg gleder meg heller til alle de triksene matmor ønsker jeg skal gjøre. Men jeg blir selvfølgelig med å løpetur. det kan jo hende vi ser noe spennende der ut på tur også, men det får være begrensinger på hva jeg gjør. Jeg må spare på energien min til noe mer interessant. Dessuten elsker jeg å terge alle de andre i familien, hallo, jeg er jo favoritten.
Samt at jeg ofte får være med inn og sove under dyna og varme tærne til matmor.
Du lurer kanskje på åssen jeg fikk navnet mitt. Det var det niesen til matmor som gav til meg. Matmor har tema for valpekull og niesen til matmor valgte Marvel univers som tema da hun er veldig glad i det universet. Hun fikk og velge navnet mitt og ikke bare tema. Og hun oppkalte meg etter Raven i X-Men.

Spannhund!
Born: 2021
Gender: Female
Father: Ludwig
Mother: Lucia
Breeder: Sarah Liora Lewis
Trekkhund register ID: