Pretzel

Mitt navn er Pretzel! Jeg er super glad i matmor og lytter til henne. Jeg kjenner henne veldig godt, men når det kommer til andre mennesker. Glem det! Jeg stoler ikke på dere. Det er egentlig veldig få som jeg hilser på. Om du ligner på matmor så kanskje jeg tar en liten snus, men ikke mer enn det. Jeg trenger lang tid på å venne meg til dere og som regel er dere aldri lenge nok til at jeg finner ut om dere er trygge og noen jeg kan stole på eller ikke.
Mange lurer på hvorfor jeg er slik. Matmor mente det var helt greit å sende meg til Oslo da jeg var en liten valp. Til ekskjæresten til broren til matmor. Hun ville nemlig se åssen det var å ha en liten kar som meg. Men det var så skummelt der. Hjemme er det så stille og rolig. Jeg er ikke så glad i bråk. Samtidig så var jeg i et bitte lite hus. Matmor kaller det kjellerleilighet. Og det var mennesker der men samtidig ikke mennesker der. Det var over meg. Trappet meg i hode samtidig som det ikke trampet meg i hodet. Masse lyder og stemmer, men jeg så aldri de menneskene. Jeg forsto ingenting. Heldigvis sendte ekskjæresten meg hjem til matmor igjen og jeg slapp å bli der så lenge som det var planlagt.
Men nå stoler jeg ikke på noen. Kun matmor! Jeg kjenner jo hun. Jeg liker heller ikke å bråke mye, jeg er stille og rolig av meg. Men jeg hater andre hannhunder og krangler med alle om ikke matmor er tilstede.
Matmor har alltid tema på oss valper som er født inn i familien. Denne gangen la matmor ut en rekke tema som hun lot våre følgere på Instagram velge. Det tema som fikk flest stemmer var snacks. Matmor falt tilslutt på navnet Pretzel!
Jeg elsker å være med over alt, men dette med trekk av slede har jeg ikke helt fått teken på. Jeg trekker, men så plutselig detter jeg ned i snøen. Jeg blir dratt fram på hard grunn igjen men så detter jeg igjennom snøen. Matmor kaller meg en vims. Snørekjøring er langt bedre for meg. Det er så stort spor at det er sjeldent jeg detter igjennom snøen der.


Spannhund!
Født: 12. September 2019
Kjønn: Hannhund
Far: Doffen
Mor: Luna
Oppdretter: Sarah Lewis
Trekkhundregister ID: 54934