Nanna

Matmor er den beste personen jeg vet om. Jeg må hele tiden imponere henne. Sørge for at hun ser meg. Jeg har roet meg ned litt men matmor synes jeg hadde så mye energi. Hun kalte meg ofte ADHD hunden hennes. Vet ikke hva det vil si men.
Jeg ville alltid imponere matmor og vise henne at jeg kan være like flink som min storebror. Jeg har nemlig fått oppgaven som lederhund. Men fortsatt er jeg ikke like flink som storebror. Jeg håper en dag at jeg blir det.
Jeg er ikke like stor som de andre. Like liten og kraftig som moren min Luna. Jeg var og kanskje en av dem akkurat som storesøster Nala, er årsaken til at vi havnet på kjetting. Jeg er nemlig ekspert på å finne små smutthull som matmor ikke ser. Men hallo jeg må jo være med matmor hele tiden å vise henne at jeg kan være like god. Og jeg må bare ha all oppmerksomhet.
Matmor har alltid tema på oss valper som er født inn i familien. Denne gangen la matmor ut en rekke tema som hun lot våre følgere på Instagram velge. Det tema som fikk flest stemmer var norrøne guder. Navnet matmor tilslutt valgte, var Nanna!
Nanna Nepsdatter er i den norrøne mytologien en av åsynjene (gudinnene) og guden Balders hustru. Ifølge Den yngre Edda bodde de i Breidablik, og sammen fikk de sønnen Forsete. Nanna var den mest trofaste av alle kvinner.
Jeg har blitt litt voksen nå. Jeg må fortsatt imponere matmor. Men med så mange søsken nå så er det ikke like lett da fokuset til matmor må være på alle. Og siden det er alt for mange som ikke er like flink som meg så er det jo viktig å likevel holde meg i nærheten av matmor.


Lederhund!
Født: 21. august 2018
Kjønn: Tispe
Far: Jassa
Mor: Luna
Oppdretter: Sarah Lewis
Trekkhundregister ID: 49692