Nala

Broren min er Kovu. Han er en super leder hund. Men jeg var aldri der hvor jeg ville høre på matmor. Min sjel er frisinnet. Matmor sier også at jeg er alt for stor i munnen. Men når noen andre får løpe løs eller skal ut å trene. Hvorfor skal jeg være stille? Selvfølgelig er det forskjellsbehandling. Matmor blir oppgitt veldig ofte. Spesielt når matmor pleide å ha binger vi gikk løs i. Men jeg personlig syntes de ikke var stort nok. Min frisinnet sjel trengte stor plass. Så derfor likte jeg å finne mine utveier. Klatre over gjerde var ikke noe problem for meg. Ikke grave meg ut under gjerde heller. Noen ganger tok jeg meg en liten tur mens matmor var borte. Men passet alltid på at jeg var hjemme igjen. Litt kjedelig blei det når matmor sa at jeg hadde ødelagt for meg selv. For siden jeg hele tiden snek meg ut av hundegården til tross for alle de kreative løsningene matmor kom med for å forhindre det, så har jeg endt opp på kjetting. Egentlig har jeg sørget for at alle ente opp på kjetting.
Matmor har alltid tema på oss valper som er født inn i familien. Med litt hjelp fra barn fra en kollega av matmor endte jeg og mine søsken i Løvenes konge tema. Hun gav meg navnet Nala! Hun er den livslange bestevenninnen til Simba, prinsen av Pride Lands. Når riket blir overtatt av Scar og hans hyene-håndlangere, gjør Nala opprør mot deres regjeringstid ved å hjelpe Simba med å gjenvinne tronen. Hun blir senere Simbas partner og mor til to unger: Kiara og Kion.
Men nå som jeg er oppi årene kjenner jeg at kroppen ikke er like sprek som den pleide å være. Jeg blir også fort stresset nå , når vi skal ut å kjøre hund. Derfor skaper jeg litt problemer og girer opp de andre, skal nappe og bite de andre for jeg bare må sørge for at jeg får være med. Jeg vet nabohunden min ikke liker det. De sier som regel i fra, men jeg bare overser det og fortsetter å vise matmor at hun ikke må glemme meg.
Jeg tar igjen alt mase etter på da. Når jeg vet jeg har fått være med og fått ut energien min så koser jeg masse med matmor. Jeg bare elsker kos. Dessuten så har jeg funnet ut at jeg får mest kos om jeg er rolig. I mot setninger til broren min. Han skjønner ingenting. spesielt barn elsker kos og jeg vet at er jeg rolig så får jeg masse kos av dem også.Født: 18. November 2014
Kjønn: Tispe
Far: Jassa
Mor: Luna
Oppdretter: Sarah Liora Lewis
Trekkhundregister ID: 49691