Mokka

Hei mitt navn er Mokka! I dag er jeg den yngste i familien, men jeg har jobbet veldig hardt med å vokse meg stor og fluffy slik at ingen skal bølle med meg. Når jeg var bitte liten syntes jeg alt var så skummelt. En ting var jo at matmor alltid var der, men når det kom andre store beist på to bein så var de så skumle at jeg løp under hytta og gjemte meg. Så skummelt var det. Men jo større jeg ble jo tøffere har jeg blitt. Pluss at mine to brødre fra en annen mor, de er bare født to dager før meg. De er noen plagsomme duracell kaniner så da ble jeg litt herda på grunn av dem. Pluss at de var jo tøffere så jeg måtte jo vise tilslutt at jeg ikke var noe mindre pingle enn dem. Nå er jeg den største av dem. Pluss at folk gjerne vil kose mer med meg fordi jeg er så fluffy. Matmor sier jeg er den mest fluffy av alle sammen. Men jeg liker å kose på sofan for det selv om det er veldig varmt inne.
Jeg prøvde meg inni hundespann her en dag, men det skjønte jeg ikke noe av i starten. Jeg er jo så vant til å løpe bak sleden. Men matmor lot det gå litt sakte til jeg hadde skjønt det. Og nå har jeg litt teken på det. Foreløpig har matmor latt meg løpe løs, men vi er så store nå at hun sier at hvis vi møter på folk i skisporet så kanskje vi blir med dem.
Jeg vet ikke helt. Kommer an på hvor spennende de er. Hvis de har hund så kan det hende jeg stoler på dem. Betyr ikke at jeg nødvendigvis kanskje kunne funnet på å få dem til å falle på ski. Eller kanskje jeg kan skremme dem tilbake slik de skremte meg da jeg var liten.
Liker meg best løs, så jeg må nyte det mens jeg kan.
Du lurer på kanskje hvordan jeg fikk navnet mitt siden matmor alltid har tema på oss valper som er født inn i familien. Matmor sin bil har nemlig krepert. Det er hvert fall det hun sier.
Hun har prøvd å finne ny bil men bruktbil prisene har visst økt kraftig så hun har ikke funnet noen ennå, men det hun la merke til var at det var jo mange kule modell navn. Så dermed fikk vi bil modell navn. Matmor valgte mitt og Pajero sitt navn da hun hadde bestemt å beholde oss. Mens alle de andre søksnene var det Instagram følgere som valgte.
Jeg er altså oppkalt etter Opel Mokka. Første bil kom i 2012 og den faller i kategorien liten SUV som du enten kan få med forhjulsdrift eller firehjulsdrift. Matmor har sagt jeg er den eneste Opel Mokka hun vil beholde, for bilen i seg selv er nok ikke for henne.

Valp/Unghund!
Født: 31. Mai 2023
Kjønn: Hannhund
Far: Walter
Mor: Luna
Oppdretter: Sarah Liora Lewis
Trekkhund register ID: