Leelo

Mitt navn er Leelo! Jeg kommer ikke dirkete fra denne gale familien. Matmor i dag hentet meg fra en annen hundekjører familie, de driver faktisk med konkurranse kjøring. De møtte nåværende matmor i Telemark området. Det var egentlig helt forferdelig å måtte reise så langt. Jeg hater regelrett bilkjøring. Og i dag har matmor trent mer og mer på det, så når hun roper på meg så løper jeg til hytta og sier klart og tydelig at jeg ikke vil kjøre bil. Selvfølgelig overtaler hun meg til slutt. Jeg blir ikke så bilsyk lenger. Men er likvel ikke gøy å kjøre bil. Det er tross alt mer stas å være hjemme, løpe rundt og leke, kose på sofan. Selvfølgelig når jeg kommer til visse destinasjoner så er det jo ekstremt tas der og. Det er bare denne bilkjøringen som ikke er stas.
Jeg er stor i kjefte så det er sagt. Lært av Raven egentlig. Hun skal jo bjeffe på alle som kommer på besøk. Så da må jo jeg også. Men jeg gjør jo egentlig det fordi jeg er litt usikker men samtidig er jeg og direkte og ønsker kos for kosing er stas, så bare sett deg ned på huk du så skal jeg roe meg når du og jeg har kost, ja helt til du slutter å kose, da maser jeg igjen. Og ja jeg er direkte. Jeg kommer opp og snuser deg direkte i ansiktet, kanskje litt nærgående for veldig mange.
Siden jeg ikke kommer fra noe valpekull hos matmor så ble det ikke tema på meg. Men matmor prøver jo å finne noe som passer. Som liten likte jeg veldig godt å sitte å ule hele tiden, så matmor syntes jeg sang. Så dermed følte hun at jeg måtte ha noe som passet innen for sang. Leelo betyr rett og slett folkesang på estlansk. Vanskeligere er det ikke.
Uler ikke så mye nå lenger men hender jeg har en ulende pratelyd.

I trening for lederhund!
Født:
Kjønn: Tispe
Far:
Mor:
Oppdretter:
Trekkhund register ID: