Brage

Jeg trengte aldri å være rundt matmor for å vise henne at jeg og kunne bli like god lederhund som storebror. Søsteren min tar den rollen litt for alvorlig. Men jeg hater dyp snø og brøyting. Tåplig og unødvendig jobb spør du meg. Det kan storebror ta seg av. Det finnes masse gode skispor jeg kan løpe på i stedetfor. Hvorfor skal jeg gå ved siden av?
Matmor har alltid tema på oss valper som er født inn i familien. Denne gangen la matmor ut en rekke tema som hun lot våre følgere på Instagram velge. Det tema som fikk flest stemmer var norrøne guder. Navnet matmor tilslutt valgte, var Brage! Brage er en av æsene i den norrøne mytologien. Han er kjent for å være klok og veltalende og han er den beste av alle skalder. Brage er sønn av Odin og gift med Idunn.
Jeg er ikke den raskeste i spannet. Jeg har og alltid vært mer stille av meg. Men etter at jeg pådro meg en varrig skade etter en krangel så har jeg måttet lage mer bråk for å bli sett. For jeg har ikke fått lov til å bli med å trene alltid.
Det er litt kaldt denne vinteren også. Kroppen min er ikke helt som den pleier og vinterpelsen min har jeg ikke helt utviklet til tross for at jeg sover ute. Men nå har matmor latt meg sove inne når hun ikke er på jobb. Jeg får gå løs sammen med moren min og når det er kaldt sniker jeg meg inn i hundehus med storebror eller noen av damene for å holde varmen.
Matmor sier hele tiden jeg er så kjekk. Hun sier at hvis jeg var et menneske ville jeg vært på et magasin over topp 10 kjekke gutter. Har ikke helt peiling på hva det er hun mener. Men om det betyr at jeg får damer, så sier jeg ikke nei takk. Jeg elsker damer. Om jeg tok over far sin rolle for videreføring av gener så er ikke det noe problem. Sign me up!
Jeg elsker kos men er kanskje litt oppi anskitet til folk. Barn er ikke så glad i det, men jeg er jo så nygjerrig også da på hvem du er om du ønsker en kos. Men jeg biter ikke. Jeg er ganske rolig og stille av meg.

Pensjonert lederhund!
Født: 21. august 2018
Kjønn: Hannhun
Far: Jassa
Mor: Luna
Oppdretter: Sarah Lewis
Trekkhundregister ID: 49693